16.3.2021

Katin CosmeticCorner ♥ Waku Organics


*Tuotteet saatu: Waku Organics* ♥ Ai että, ihanaa... täällä Kuopion seudulla on jo niin keväisen oloista. Lämpötila on plussan puolella ja linnut laulaa niin somasti pihapuissa. Kevättä on rinnassa myös kosmetiikkapuolella ja nyt esittelyyn pääsevät oikeat kasvojenhoidon supertuotteet by Waku Organics ja Gyada Cosmetics.

 
Waku Organicsin verkkokaupassa on ihan hurja määrä erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita kuluttajille ja tuotteita on myös suoraan ammattilaisten käyttöön. Tuotteet ovat ihon-, hiusten- ja vartalonhoitoon liittyviä. Waku Organics myös maahantuo kyseisiä kauneustuotteita ja tuo verkkokauppa on kyllä oikein antoisa. Sen verran on valikoimaa luonnonkosmetiikan osalta, että voi sanoa, että ihanaa, kun on jokaiselle jotakin.


Kuvassa Gyada Cosmeticsin misellivesi ja kasvovoide. Gyada Cosmetics on ekologinen, eläinkokeeton ja vegaaninen kosmetiikkabrändi Italiasta. ♥Varsinkin tuo eläinkokeettomuus on itselleni tärkeä valintaperuste kosmetiikan saralla. Tuon eläinkokeettomuuden pystyy myös itse varmistamaan. Alkuun pääsee yleensä tutkimalla kosmetiikkabrändiä ja myös myymälöiden sekä verkkokauppojen periaatteita, josta tuotetta on hankkimassa.

   

Gyada Cosmeticsin Gyada Reneissance Anti-Age Misellivesi on luonnonmukainen tuote. Ainesosina on käytetty mm. aaloeta, vihreää teetä, hyaluronihappoa sekä goji-marjoja. Käytän misellivettä aina aamuisin ja iltaisin ja tuote on kuulunut ihonhoitorutiineihini jo pitkään. Levitän miselliveden kasvoilleni yleensä vanulapun avulla.


Misellivesiä on erilaisia ja tämä tuote soveltuu hyvin varsinkin ikääntyvälle ja elottomalle iholle. Koostumus on kevyt, misellivesi virkistää ihoa. Itse tykkään tuotteen helppokäyttöisyydestä. Tässä pullossa misellivettä on 500 ml eli riittää todella pitkäksi aikaa. ♥


Toinen tuote, jota käytän päivittäin pariin otteeseen on kasvovoide. Varsinkin kasvojen pesun jälkeen tuntuu, että voidetta on laitettava, muuten tuntuu, että kasvojen iho kuivahtaa todella paljon. Kuvassa oleva Gyada Radiance Dry Skin -kasvovoide sisältää C-vitamiinia. Kyseessä on paksu, samettimaisen koostumuksen omaava ja miedosti tuoksuva kasvovoide, joka sopii varsinkin kuivalle ja sekaiholle. 


Voide on mielestäni aivan ihana tuote, levittyy hyvin, eikä jätä rasvaista pintaa vaan imeytyy oikein mallikkaasti ihoon. Ja tuo tuoksumaailma, itse olen tosia tarkka tuoksuista ja tämä on kyllä todella miellyttävä ja tarpeeksi mieto tuoksu. Tykkään myös, että voide on pumppupullossa, koska silloin tuote säilyy hygieenisena, puhtaana ja se on helppo annostella.


Ei muuta kuin ihania ja antoisia kasvojenhoitohetkiä sinulle. Näillä tuotteilla pääsee jo mukavasti eteenpäin ja alkuunkin, jos ei rutiineihin vielä ole päässyt kiinni. Ihanaa kevään aikaa sinulle ja palaillaan taas pian. ♥


T: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti