20.6.2022

Flat cap -lakki ♥ Trendhim


*Yhteistyössä: Trendhim* ♥ Ihanaa, kun on kesä. On tullut kyllä tehtyä puutarhahommia ja ollaan laitettu pihaa kuntoon ihan urakalla. Kiva päästä nyt tekemään välillä ihan blogipostaustakin. ♥ Olen esitellyt täällä blogissa viime aikoina myös erilaisia miesten tuotteita, jotka löytyvät Trendhimin verkkokaupasta. Nämä ovat puolisoni suosikkituotteita ja nyt esittelyyn pääsee vuorostaan tämä kuvassa komeileva flat cap -lakki. Kurkkaa aiemmat esittelyt: Trendhimin aurinkolasien esittelyyn tästä ja rannekellon esittelyyn tästä.

Trendhim on kiitettävän laajan tarjonnan omaava, tanskalaislähtöinen verkkokauppa, joka on suunnattu miehille. Tuotteet ovat trendikkäitä ja tyylikkäitä. Trendhim myös suunnittelee miehille asusteita, jotka ovat muodikkaita ja hintakin on ihan kohdillaan. 


Tällä hetkellä Trendhimillä on 13 omaa tuotemerkkiä ja erilaisia mallistoja ilmestyy useampi vuodessa. Verkkokauppa on mielestäni hyvin rakennettu, kuvia on paljon ja se on aina plussaa ja kaiken kaikkiaan miellyttävä ostokokemus. ♥


Tämä Italiassa valmistettu Fawler Lory flat cap -lakki on sävyltään tumman laivastonsininen. Materiaalina ulkopinnassa on kevyt ja hengittävä pellava ja vuori on puuvillaa. Lakkia saa eri kokoisena ja lakin on hyvä olla päässä napakan tuntuinen mutta ei kuitenkaan liian tiukka. Tämä lakki on ympärysmitaltaan 57 cm. Kokovaihtoehtoja on myös 59 cm ja 61 cm sekä S-M (55-58 cm) ja L-XL (59-62 cm).


Flat cap -lakkien historia ulottuu Englantiin ja tämä tyyppisten lakkien alkuperää on voitu jäljittää 1400-luvulle. Alunperin lakkia valmistettiin villasta. Tämä lakkimalli on kiva vaihtoehto perinteiselle lippiksellekin. 


Kuvassa näkyy Fawler Lory flat cap -lakin pellavakankaan eläväistä pintaa. Hattuja löytyy Trendhimin verkkokaupasta eri värisiä ja mallisia reilut 130 joten ei muuta kuin valitsemaan itselle se sopivin. Kiva, kun valikoimaa on paljon, kun jokaisella on se oma tyyli. Valinnan varaa on myös muissa tuoteryhmissä. Kurkkaa upeaan Trendhimin verkkokauppaan tästä


Me täällä jäädään mallailemaan tätä lakkia. Ihanaa kesää sinulle ja palaillaan taas pian! ♥


 t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!