12.6.2022

Tynnyriruukut ♥ Tynnyrimies + ALEKOODI!

*Yhteistyössä: Tynnyrimies* ♥ Ihanaa kesää! Täällä ollaan oltu puutarhahommissa ja voi että, miten sitä voikaan olla iloinen, kun pääsee istuttelemaan ja laittelemaan pihaa. Tässä postauksessa esittelyä näistä upeista Tynnyrimiehen verkkokaupasta löytyvistä Bolero -ruukuista. Nyt nämä ruukut ovat päässeet tosi toimiin ja kukkaloisto pääsee näissä niin kauniisti esille.


Tynnyrimiehen Bolero -ruukut ovat kuin oikeaa puuta, ulkomuoto on niin aito. Materiaalina näissä ruukuissa on UV-suojattu elintarvikekäyttöönkin soveltuva kierrätysmuovi ja tuo kierrätysasia on tosi hyvä juttu. UV-suojaus tekee ruukuista hyvin säänkestävät eikä aurinko pääse siten säteillään haurastuttamaan materiaalia. Nämä meidän Bolero -ruukut ovat kokoa M ja XL.


Ruukuissa on mielestäni paljon kauniita yksityiskohtia, kuten tämä tynnyrin "kahvat", joita löytyy kaksin kappalein per ruukku. Ruukun pinnalla nähtävät "puun" syytkin ovat aivan kuin oikeita ja tuovat eloa tuohon ruukun pintaan kivasti. Ruukun väritys on neutraali, taitettu ruskea.



Kuvassa ruukun reunaa, eikö olekin kivan paksu tuo reuna. Tykkään myös tuosta viimeistellystä ja hienosti tehdystä pintakuviosta, joka jatkuu tuohon reunaan asti. ♥ Tässä hiukan tunnelmakuvia meidän kesäkuisesta puutarhasta...


...Kaunista kukkaloistoa...



...pieni perhonen särkyneessä sydämessä...


...Viinirypäleen alkuja, saas nähdä, saataisiinko tänä kesänä satoakin syötäväksi...


...omenapuun kukkia, näiden tuoksu on yksi mielituoksuistani...



Bolero -ruukku, koko M on tuo pienempi näistä ja sen mitat ovat 36 cm x 34 cm. Isompi ruukku on kokoa XL ja mitat ovat 47 cm x 51 cm. Nämä ruukut saa tarpeen mukaan myös sisäkkäin, joten säilytys on kätevää. Kurkista muuten myös toukokuun alussa julkaistu ensimmäinen postaus näistä ruukuista, pääset sinne tästä


Isompaan ruukkuun pääsivät nyt kasvamaan kirkkaan punaiset pelargoniat, värinokkonen ja muratti. Pienemmässä ruukussa asustaa nykyään pasuunakukan alku. 


Tämä värinokkonen on kyllä tosi näyttävä kasvi. Se ei kuki lainkaan vaan väriä tuovat tähän asetelmaan nuo upeat aniliininpunaiset ja vihreät lehdet. Talveksi värinokkosen voi ottaa sisälle viherkasviksi ja siirtää taas seuraavana kesänä ulos ihastuttamaan.



Sain teille jaettavaksi myös mahtavan alekoodin Tynnyrimiehen verkkokauppaan. Koodilla BOLERO22 saat alennusta -15 % kaikista Tynnyrimiehen Boleroruukuista! Alekoodi on voimassa tämän vuoden 2022 loppuun asti! ♥ Oikein ihanaa kesäkuuta sinulle ja palaillaan taas pian! ♥


t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!