25.1.2023

Katin kirjanurkka - Jalokivistä ja kristalleista

Artemajos: Jalokivien salaiset voimat & Jalokivien salaperäinen vaikutus ja Noud van den Eerembeemt: Heiluri, kristallipallo ja taikapeili, Biokustannus 2021, 1987 & 1986

Kirjat saatu: Biokustannus ♥ Tammikuu kääntyy ihan pian jo helmikuulle ja täytyy kyllä taas sanoa, että aika menee niin nopeasti. No, odotan kyllä kevättä ja sitä, että pääsee kylvämään siemeniä. Chilit ja tomaatit pääsevätkin siis kohta kasvamaan. Olen jälleen lukenut jänniä kirjoja ja nyt esittelyyn pääsevät nämä kuvan kolme mielenkiintoista teosta. Nämä ovat kotimaisen Biokustannuksen valikoimasta.

 
Biokustannus on toiminut jo vuodesta 1982 alkaen. Kirjavalikoimaa pääsee selaamaan Biokustannuksen verkkokaupan puolelta ja Biokustannuksen kirjoja löytyy myös Helsingistä Mannerheimintiellä sijaitsevasta Biokustannuksen Tibet Shopista. Kirjavalikoimasta löytyy aiheita mm. filosofiasta, henkisestä kasvusta, Tiibetin kulttuurista ja ihmisoikeuksista, rajatiedosta ja eri uskonnoista. Tibet Shopista on saatavilla myös erilaisia tiibetiläisiä tuotteita, kuten seinävaatteita, julisteita ja käsintaottuja soivia kulhoja. ♥ Kurkkaa Biokustannuksen verkkokauppaan vaikka tästä.
 
 
Tykkään paljon kauniista kivistä ja kristalleista ja niitä onkin nyt pikku hiljaa kerääntynyt meidän kotiin. Olikin ihana ylläri, kun bongasin nämä kirjat Biokustannuksen verkkokaupasta ja sain rutkasti mielenkiintoista tietoa mm. erilaisten kivien ja kristallien käytön historiasta ja taustasta. Kuvassa kaksi kaunista vuorikristallia, jotka ovat mielikiviäni.

 
Kuvassa Artemajoksen Jalokivien salaperäinen vaikutus -kirjan sisältöä.  Kirjassa on 62 sivua. Kirja kertoo jännittäviä tapoja ja uskomuksia, esimerkiksi, että eri kansojen mukaan jalokivet ovat kyyneleitä, mikä on mielestäni jotenkin todella kaunis ajatus... Kirjassa kerrotaan myös, että aikoinaan ametistia pidettiin jopa arvokkaampana jalokivenä kuin timanttia. Ametisteja käytettiinkin Egyptissä yleisesti talismaaneina eli onnenamuletteina.

 
Kuvassa aukeama kirjasta Heiluri, kristallipallo ja taikapeili. Kirja on nidottu, pehmeäkantinen ja sivuja on 84. Kirja kertoo niin ikään vanhoista tavoista ja rajatiedon historiasta. Kirjassa myös opastetaan esimerkiksi heilurin käyttöön. Kuvassa näkyykin piirros, jossa esitellään erilaisia heilurimalleja. Jänniä lukukokemuksia ja ihanaa tammikuun loppupuolta sinulle! ♥

t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!