23.7.2023

Julisteita kotiin ♥ Alekoodi

Yhteistyössä: Gallerix ♥ Näin heinäkuun loppupuolella puutarhatouhut ovat jo vähän hellittäneet. Kodin sisustaminen on vienyt nyt vaihteeksi taas mukanaan. Meidän kotiin tuli kivasti uutta ilmettä näillä kuvassa komeilevilla julisteilla, jotka tilasin Gallerixin verkkokaupasta. Nappaa tuolta postauksen lopusta itsellesi myös alekoodi Gallerixin verkkokauppaan, jolla saat julisteista alennusta -30 %!

 
Gallerixin verkkokaupasta löytyy satoja erilaisia julisteita ja kehyksiäkin on valikoimassa useita. Vaihtoehtoja on mielestäni mukava selailla ja julisteen koon saa myös valita. Tykkään, kun sivuilla on valmiita inspiraatio- ja sisustuskuvia julisteista ja niiden yhdistelmistä, niistä saa mukavasti ideoita omaankin kotiin. Valittavana on myös jänniä karttajulisteita, joita voi itse muokata vaikkapa paikan koordinaattien mukaan. Itse ihastuin tähän pöllöjulisteeseen, nimeltään White Owl, ja se sopii mielestäni todella kivasti sävymaailmaltaan tuon isomman maisemajulisteen kanssa. 
 

Usvainen metsä on mielestäni aina kaunis. Tämä juliste onkin nimeltään Forest In Mist eli metsä sumussa.  Julisteen koko on 50 x 70 cm. Gallerixin julisteet painetaan laadukkaalle 200 g/m2 paksulle mattapaperille, joka on FSC- ympäristösertifioitua.

 
Kuvassa näkyvät mustat puukehykset, jotka tilasin julisteiden kanssa yhdessä. Kehyksissä on pleksilasi.
 
 
Gallerixin kehysten taustalevyssä on aina kiinnitettynä kaksi ripustussysteemiä ja kehykset voidaan asettaa sekä vaaka- että pystysuoraan. Kehyksiä on saatavilla puisina sekä metallisina ja värivaihtoehtojakin on useita. Tykästyin mustiin puukehyksiin ja ne sopivat mielestäni kivasti meidän kodin muuhun värimaailmaan. 

Kehysten taustassa on kätevät, kääntyvät pidikkeet, joten juliste on nopeaa ja helppoa asettaa kehyksiin. Ja sitten se ihana alekoodi. Koodilla: lasitupa30 saa -30% alennusta Gallerixin julisteista. Tällaisia sisustustunnelmia tällä kertaa, ihanaa heinäkuuta sinulle ja palaillaan!

t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!