30.7.2023

Treenivaatteet by Bulkkinen ♥ Alekoodi

 

Yhteistyössä: Bulkkinen ♥ Nyt kesän aikaan on tullut liikuttua paljon. Asun Kuopion seudulla ja meidän kotipihasta lähtee hyvät tiet esimerkiksi juoksemiseen ja muuhun liikkumiseen. Nyt esittelyyn pääsevät nämä kuvassa näkyvät treenivaatteet, jotka tilasin Bulkkisen verkkokaupasta. Nappaa samalla itsellesi tuolta postauksen loppupuolelta alekoodi, jolla saat -15 % alennusta tilatessasi upeita Bulkkinen -tuotteita.


 
Liikun paljon ja paitsi hyötyliikuntaa niin  tykkään juoksemisesta ja käyn myös salilla. Varsinkin juostessa pääsen sellaiseen sopivaan flow-tilaan ja se myös rentouttaa niin mieltä kuin kehoa. Kuvassa kotimaiset Bulkkinen-merkkiset treenivaatteet: toppi, leggingsit sekä treenitakki. Arvatkaa vaan valitsinko jälleen mielivärini eli mustat vaatteet. Värivalikoimasta löytyy mustan lisäksi esimerkiksi kivoja pastellinsävyjä.


Kuvassa toppi Cross Shape Top, johon ihastuin ensi näkemältä ja varsinkin tykästyin noihin selkäpuolelta ristiin meneviin nyöriin. Päällä toppi on todella napakka ja tukee lisäksi hyvin, mikä on liikkuessa tärkeää. Topissa on toppaukset valmiina.
 
 
 
Tässä lähdössä juuri juoksulenkille ja päällä Bulkkinen-treenivaatteet. Lightweight Training Jacket-treenitakki on tyköistuvaa mallia ja takissa on vetoketju. Tykkään kun nuo takin hihat ovat pitkät ja hihojen suissa on myös peukalonaukot. Tämä on nyt mielitakkini myös vapaa-ajalla. ♥
 

Lightweight Training Jacket-treenitakki on kevyttä materiaalia ja muovautuu mukavasti päälle kankaan joustavuuden takia. Bulkkinen-tuotteet ovat juuri omiaan liikkumiseen ja tuotteet onkin suunniteltu myös käyttäjien palautetta kuunnellen. Verkkokaupan valikoimasta löytyy vaatteiden lisäksi yksilöityjä treeniohjelmia sekä verkkovalmennusta.

 
Nämä leggingsit ovat nimeltään Shape Up 2.0 ja nämä ovat korkeavyötäröiset ja niissä on korostava rypytys, joka näkyy tuossa kuvassa. Nämä leggingsit sopivat kivasti tuon valitsemani topin kanssa yhteen. Materiaali on sopivan jämäkkää ja samalla joustavaa. 


Ja sitten se ihana alekoodi by Bulkkinen. ♥ Koodilla lasitupa15 saat -15% alennusta verkkokaupan tuotteista, joten käy kurkkaamassa upeaa valikoimaa osoitteesta www.bulkkinen.fi. Tällaisia tunnelmia tällä kertaa, ihanaa alkavaa elokuuta sinulle ja mukavia shoppailuhetkiä. Palaillaan taas pian!


t:Kati

2 kommenttia:

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!