3.10.2023

Vastuullisen kosmetiikan lumous ♥ Beautiikki


Yhteistyössä: Beautiikki ♥ Ihanaa lokakuun alkua sinulle. Olen ollut viime päivinä kotimaisen verkkokauppa Beautiikin tuotteiden pauloissa. Tykkään käyttää kosmetiikkaa, joiden raaka-aineet ovat luonnollisia sekä vastuullisia ja juuri sellaisia tuotteita löytyy Beautiikin valikoimasta. Nyt esittelyyn pääsevät ihanuudet brändeiltä nimeltään Soma ja HelemaalShea.
 
 
Tilaamani tuotteet tulivat postitse kauniisti paketoituna. ♥
 
 
Tässä tämä upea setti vastuullista kosmetiikkaa kokonaisuudessaan. Vasemmalta HelemaalShea Palashampoo Kookos sekä Palahoitoaine Vanilja, keskellä valkean värisissä pakkauksissaan Soma Vanilla vartaloöljy sekä Emerald kasvovoide ja oikealla Soma Pink Quartz huulivoide ja HelemaalShea Kiinteä kasvovoide. Beautiikin verkkokauppa on pullollaan ihania ja vastuullisia tuotteita. Näiden tuotteiden upea tuoksumaailmakin vei minut kyllä mukanaan, varsinkin kookos ja vanilja kuuluvat mielituoksuihini.
 
 
HelemaalShean vegaaniset tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä ja tuotteet tulevat Hollannista. Shampoot ja hoitoaineethan myydään yleensä muovisissa pulloissa ja näissä HelemaalShean tuotteissa onkin upeaa pakkausten muovittomuus ja ekologisuus, ne kun ovat paperista ja kartongista valmistettuja. HelemaalShean tuotteissa käytetään luomuviljeltyjä ja kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuja sekä reilun kaupan ainesosia. ♥

 
Kiinteää shampoota ja hoitoainetta käytetään siten, että hiukset ensin kastellaan, jonka jälkeen palaa hierotaan käsissä ja syntynyt vaahto levitetään sitten hiuksiin ja hiuspohjaan. Tämän jälkeen hiukset huuhdellaan lämpimällä vedellä. Kuvassa keskellä oleva kasvovoide on niin ikään kiinteää. Kasvovoide sulaa ihon lämmöstä ja tämä HelemaalShea Kiinteä kasvovoide imeytyy erityisen nopeasti, joka on mielestäni aina hyvä piirre voiteissa. Tässä kasvovoiteessa on E-vitamiinia sisältävää capuacuvoita, ruusunmarja- sekä granaattiomenaöljyä.
 
 
Soma on kreikkalainen luonnonkosmetiikkasarja. Kuvassa vasemmalla vihreän sävyisessä lasipullossa Soma Vanilla vartaloöljy sekä vieressä Soma Emerald kasvovoide. Soman tuotteissa käytetään välimerellisiä ainesosia, kasviöljyjä ja mineraaleja. Tuotteiden tuoksut ja värit ovat luonnollisia. Ja arvatkaas, kuka ihastui niin täysin näiden tuoksuihin. Vanilla vartaloöly on monikäyttöinen ja käy kaikille ihotyypeille. Vartaloöljy tuo ihoon kosteutta ja tässä öljyssä on lisäksi antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa. Itse käytän tätä myös tuomaan vienoa vaniljan tuoksua, sipaisu korvan taakse ja menoksi. ♥
 
 
Soma Emerald kasvovoide on kauniissa pitkänomaisessa, kirkkaassa lasipullossa. Voide on sävyltään hivenen vihreään taittava ja tuoksu on ihanan raikas. Kasvovoide sisältää mm. persiljauutetta, kaakaovoita, jolla on hyviä ja kosteuttavia ominaisuuksia sekä rauhoittavaa ja tulehdusta ehkäisevää siankärsämöä. Pullon kruunaa aina niin käytössä kätevä pumppu.
 

Olen ollut niin pitkään kuin muistan huulivoiteiden suurkuluttaja. Soma Pink Quartz huulivoide on vegaaninen ja aivan ihanan tuntuinen huulille levitettynä. Voide on myös pitkäkestoinen ja tuo hyvin kosteutta huulille ja se onkin mielestäni huulivoiteen yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Ainesosina on käytetty shea- ja kaakaovoita sekä ruusukvartsijauhetta! Tämä voide vei sydämeni ja pääsee blogini CosmeticCornerin Top 10-listalle. ♥ Beautiikin verkkokaupan tuotteet ovat kyllä niin ihania... ja vink, vink, tässähän alkaa kohta olemaan joululahjahankinnatkin edessä... nämä ovat aivan ihania antaa myös lahjaksi. Palaillaan taas!
 

t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!