16.10.2023

Unelmien joulukalenterit ♥ Kenguru Design

 
Yhteistyössä: Kenguru Design ♥ Meillä täällä Kuopion korkeuksilla on ollut sateista ja myrskyistä viime päivät. Selkeästi luonto valmistautuu jo talveen... ja itse asiassa valmistaudun minäkin ja oikeastaan jo tulevaan joulun aikaan. Tässä postauksessa siis maistiaisia joulukalentereista, jotka löysin kotimaisen Kenguru Designin verkkokaupasta.♥
 
 
Olen jouluihminen ja voi sitä iloa, kun pääsin avaamaan muutama päivä sitten postipaketista nämä  ihanimmat joulukalenterit ikinä! Jotenkin tuo edessä häämöttävä joulun aika vie jo mukanaan. Usein näihin aikoihin ja viimeistään marraskuussa alkaa kodissamme näkyä joulun aika. Jouluverhot ja jouluvalot pääsevät ikkunaan ja alan suunnittelemaan joulupöydän antimia ja tarjottavia... mitähän sitä tänä jouluna valmistaisi syötäväksi perinteisten jouluruokien lisäksi.
 
 
Tykkään joulukalentereista ja ne tuovat mielestäni mukavasti iloa talven keskelle. Nykyään kalentereita on markkinoilla paljon erilaisia ja voi varmasti sanoa, että jokaiselle löytyy jotakin. Meidän tämän vuoden joulukalenterit tuovat oikeaa vanhan ajan tunnelmaa kotiin. Kenguru Designin verkkokaupan valikoimassa on paljon kauniita joulukalentereita ja sieltä löytyy tällaisia oikein nostalgisia ja glitteröityjä, saksalaisen Coppenrathin valmistamia kalentereita.
 
 
Tämä joulukalenteri on nimeltään Joulukranssi. Upea kalenteri on isokokoinen ja se on halkaisijaltaan huikeat 52 senttimetriä. Kalenteri on paksua pahvia ja se on mielestäni näyttävä seinälle asetettuna. Kalenterin pyöreä muoto miellyttää silmää. Kalenteri ripustetaan seinälle roikkumaan kirkkaanpunaisen satiinirusetin avulla ja rusetti on myös kaunis yksityiskohta.
 
 
Joulukranssi-kalenterin tunnelmalliset yksityiskohdat lumoavat. Kuvamaailmasta löytyy juuri sitä kaunista vanhan ajan tunnelmaa, jouluisia enkeleitä, joulukoristeita, jouluomenoita ja kaunista glitteripintaa.
 
 
Joulukranssi-kalenterin kuvitus on kaksipuolinen ja sitä voi pitää esillä myös näin päin käännettynä. Tällä puolella ei ole luukkuja tai glitteriä ja näin tämä toimii vaikka tauluna luukkujen avaamisen jälkeen. Nämä kalenterit ovat niin kauniita, että aion laittaa nämä esille aina joulun aikaan myös jatkossa.

 
Tämä joulukalenteri löytyi niin ikään Kenguru Designin verkkokaupasta ja on nimeltään Magical Christmas House. Kalenterin sävy on vanhan vihreä ja kuvitus on jälleen runsas ja niin kauniin nostalginen. Kalenteri on kooltaan 29,7 cm x 42 cm.
 
 
Kalenterissa seikkailee myös kissoja, mikä on ihanaa ja tämä kuvassa näkyvä onkin aivan meidän Pena-kissan kaksoisolento. Ihana yksityiskohta. Glitteriä löytyy myös tästä kalenterista, kuten kuvasta näkyy.
 
 
Kenguru Designin verkkokaupasta löytyy upeiden joulukalentereiden lisäksi mm. erilaisia lasten tarvikkeita, sisustuskankaita sekä laadukkaita Hollannissa suunniteltuja ja painettuja tapetteja. Tapettien maahantuojana Kenguru Design on toiminut jo yli 20 vuoden ajan. Tapettivalikoimaa kannattaakin nyt käydä kurkistamassa, sillä varastoa myydään pois edullisesti. Tällaisia kalenteritunnelmia tällä kertaa, oikein ihanaa joulun ajan odotusta myös sinulle ja palaillaan taas pian!
 

t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!