25.10.2023

Ristikkolehtien lumoissa

 
Yhteistyössä: Pelikaani-ristikot ♥ Luonto näyttäytyy nyt kauniina, kun syksyn aika taittuu talveen. Meillä täällä Kuopion korkeuksilla on jo ohut lumipeite maassa ja talven tuntua on ollut mukavasti yö- ja aamupakkasten muodossa. Nyt esittelyyn pääsee mitä rentouttavin ajanviete eli ristikot.


Pelikaani-ristikot julkaisee Punaista Pelikaania, Passeli Pelikaania ja Krypto Pelikaania. Jokaisella julkaisulla on omanlaisensa luonne. Punainen Pelikaani sopii hyvin ristikonratkojille, joita kiinnostaa myös haastavat tehtävät. Passeli Pelikaani keskittyy helppoihin ja keskivaikeisiin ristikoihin. Krypto Pelikaanissa on monipuolisia tehtäviä, kryptoja, numeroiden ja kirjainten yhdistäjille.

 
Tämä kuluva vuosi 2023 on Pelikaani-ristikon juhlavuosi ja kesällä tuli kuluneeksi huikeat 30 vuotta ensimmäisen Punainen Pelikaani-lehden ilmestymisestä. Eikö olekin huikeaa. Pelikaani-ristikot on perinteinen ja monelle tuttu. Verkkosivut kannattaa myös kurkata osoitteesta www.pelikaaniristikot.fi. Sivujen kautta löytyy esimerkiksi ristikoiden ratkaisuja, voi osallistua kilpailuihin ja verkkosivuilta löytyy myös vanhojen ristikoiden tilattavia numeroita.

 
Kuvassa Krypto Pelikaani-lehden tehtäviä. 

 
Ei muuta kuin kynä sauhuamaan. Kuvassa Passeli Pelikaani-lehden aukeama. Pelikaani-ristikoiden julkaisujen sivut ovat värikkäitä.

 
Tässä muhkea nippu ratkottavaa Pelikaani-ristikoilta. Osan näistä ratkon itse ja osa näistä lehdistä menee iäkkäälle isälleni, joka on ristikoiden suurkuluttaja. Olen mielissäni, että isäni tekee ristikoita, sillä ristikoiden ratkominen tekee hyvää aivoille ja ajanvietteenä ratkominen on mielekästä. Nyt on pian myös isänpäivä ja joulukin on tulossa, joten nappaa tästä myös ihan mahtava lahjaidea. Mukavia ristikoiden ratkomishetkiä ja palaillaan taas pian!
 
 
  t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!