26.2.2021

♥ Ihonhoitoa ja Beauty Roller ♥


Olen ollut viime päivinä kosmetiikan ja ihonhoidon pyörteissä ja melkoisen erikoisissa sellaisissa. Pääsin nimittäin nyt testaamaan paljon esillä ollutta dermarolleria eli mikroneulaustelaa ja on olllut kyllä jännittäviä hetkiä tämän telan kanssa. Kuvassa näkyvä setti löytyy Kauneusmaailma.fi:n valikoimasta ja settiin kuuluu mikroneulaustela, kasvoseerumi, kosteusvoide sekä kangaskuitunaamio. 


Mikroneulaus on turvallista ja voidaan tehdä myös kotona tällaisten kotikäyttöön soveltuvien mikroneulaustelojen avulla. Hygieniasta neulauksen kanssa täytyy pitää huolta ja sainkin setin mukana erittäin kattavat ohjeet neulauksen työvaiheista ja telan desinfioimisesta ja muusta vastaavasta.


Mikroneulausteloja on erilaisia ja neulanpituudet myös vaihtelevat. Kotikäyttöön suositellaan 0,2 - 0,5 millimetrin pituisia neuloja ja näitä rollereita kutsutaan yleensä Beauty Rollereiksi. Tässä omassa Beauty Rollerissani on 0,5 mm pituiset mikroskooppiset ja ohuet neulat ja niitä on yhteensä 540 kappaletta. Neula-sana saattaa tuntua hurjalta ja itseänikin vähän jännitti, kun ensimmäistä kertaa tätä kokeilin. Mutta ainakin oma kokemukseni osoittautui ihan hyväksi ja tämä mikronaulaus nyt jääkin sitten ihonhoitorutiineihini pysyvästi. Hoitokäsittelyt tehdään n. 2 - 3 viikon välein, jolloin ihokudos saa tarpeeksi aikaa uusiutua hoitokertojen välillä.


Neulaaminen ei oikeastaan tuntunut juurikaan miltään, jossakin kohtaa tuntui pientä sellaista pistelyä, mutta erittäin hentoa sellaista. Painaa ei saa liian kovaa vaan telaa rullataan ihoa pitkin hellästi. Ensimmäisellä kerralla halutut kasvojen alueet voi käydä läpi pariin kertaan ja myöhemmin, kun iho on tottunut voi käsittelyn toistaa tarpeen mukaan 4-7 kertaa per hoito. 


Ihonhoidossa putaus on aina tärkeää ja mikroneulaustelan kunnosta ja puhtaudesta tulee huolehtia erityisen tarkasti desinfioimisaineiden ja kiehuvan veden avulla. Mikroneulaustela stimuloi ihoa ja saa ihon tuottamaan kollageenia sekä elastiinia.


Tähän settiin kuuluu myös mikroneulaustelan lisäksi Dermofuture Nanopeptidiseerumi. Seerumilla on  ihoa kiinteyttäviä ominaisuuksia ja tätä tuotetta voidaan tosiaan käyttää myös näin mikroneulauksen yhteydessä, jolloin seerumi imeytyykin ihoon tehokkaammin. 


Dermofuture Nanopeptidiseerumi on suunnattu aikuiselle iholle, jolla on jo ikääntymisen merkkejä.


Bee Venom silottava kasvonaamio on myös ihana lisä tähän settiin. Jos sinua kiinnostaa tämä koko tämä Kauneusmaailma.fi:n tuotepaketti niin pääset tutustumaan siihen tästä. Kertakäyttöisen kasvonaamion voi käyttää heti neulauksen jälkeen ja naamio asetellaan kasvoille n. 15 minuutiksi. Naamio sisältää mm. E-vitamiinia ja kollageenia. Tämän jälkeen kasvoille levitetään vielä kasvovoide.


Ja tässä kuvaa itse prosessista. Desinfioin ensin rollerin sekä puhdistin kasvojeni ihon alkoholipitoisella kasvovedellä. Puhtaudessa tulee olla tarkkana. Tämän jälkeen desinfioin myös käteni, kun levitin kasvoilleni sormien päillä pyörivin liikkein seerumia. Aloitin rollauksen otsalta ja tein rauhallisia, pitkiä vaaka- ja pystysuuntaisia sekä ristikkäisiä rollausliikkeitä pitkin kasvojen ihoa. 


Neulauksen (tai naamion) jälkeen iholle kannattaa levittää voidetta ja tämä Dermofuturen rauhoittava kasvovoide tulee setin mukana. Voide on todella miellyttävää, koostumus täyteläistä ja levittyy hyvin iholle. Tässä voiteessa on mm. iltahelokkiöljyä, aloe veraa, kaurauutetta, lakritsijuurta sekä inca inchi-öljyä. Itse pidin voiteen olemuksesta ja iho tuntui todella pehmeältä neulauksen ja voiteen jäljiltä, yllätyin ihan. 


Jännä testailla tätä ja vaikutuksia pääsee tosiaan paremmin tarkastelemaan sitten useiden käyttökertojen, muutaman kuukauden jälkeen. Ihanaa kevään aikaa sinulle ja palaillaan taas pian! ♥


t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti