19.7.2022

Dress like Marie housut ♥ ARVONTA


*Yhteistyössä: Dress like Marie* ♥ Ihana heinäkuu on meneillään ja puutarhassa kypsyy pikku hiljaa jo satoakin. Mansikoita on päästy jo maistelemaan ja odottelen varsinkin kun päästään herkuttelemaan itse kasvattamiani herneitä ja karhunvadelmia, nam. On tässä kesällä tullut vähän shoppailtuakin ja nyt esittelyyn pääsevät suosikkihousuni verkkokauppa Dress like Marien valikoimasta. ♥ Osallistu myös Dress like Marien farkkuleggingsien arvontaan, osallistumisohjeet löytyvät tuolta postauksen loppupuolelta.

 
Dress like Marie on kotimainen, alun perin Pohjanmaalta kotoisin oleva perheyritys ja yritystä luotsaa Marie yhdessä tyttäriensä Lisan ja Emelien kanssa. Yrityksellä on verkkokauppa, jossa itsekin kävin nyt shoppailemassa ja Dress like Marien kivijalkamyymälä sijaitsee nykyään Ahvenanmaalla.

 
Dress like Marien ydinajatus on aivan ihastuttava, halu tarjota persoonallisuutta korostavia vaatteita kaikenkokoisille naisille. Myös henkilökohtaista ohjausta saa tyyliin ja vaatteiden valintaan ja tämä on aivan mahtava juttu. Minulle tuli Dress like Marien verkkokaupassa selaillessani vaatteita todella positiivinen fiilis. Valikoimassa on aivan ihania ja värikkäitäkin vaatteita, pääset kurkkaamaan verkkokauppaan vaikka tästä.


 
Nämä Dress like Marien verkkokaupan JENNIFER -farkkuleggingsit ovat one size eli soveltuvat moneen kokoon ja vartalonmalliin, koosta M kokoon 3XL! Farkkuleggingsejä on saatavilla kolmessa eri sävyssä, vaalean- ja tummansinisenä sekä mustana. Itse valitsin näistä kolmesta loppujen lopuksi nämä tummansiniset leggingsit, tykkään tuosta sinisen sävystä. Mietin kyllä pitkään, minkä sävyn valitsen, sen verran kivat sävyt.

 
Farkkuleggingsit näyttävät kaukaa katsottuna farkuilta vaikka kuvio onkin painettu itse kankaaseen.


 
Nämä leggingsit ovat korkeavyötäröiset ja erittäin joustavat mutta samalla sopivasti napakat. Aivan ihanat housut ja niin mukavat päällä kuin olla vaan voi. Tuo joustavuus on niin plussaa ja mukavuus tuleekin sekä siitä että myös itse kangasmateriaalin pehmeydestä. I´m in ♥

 
Farkkuleggingsien kangas on pehmeää ja siitä löytyy myös mukavasti paksuutta.


Ihastuin myös väljiin HILMA-housuihin ja nämä ovat myös todella mukavat päällä. Nämä housut ovat myös one size ja sopii kokoihin S-3XL! Värivaihtoehtoja on useita ja valitsin itselleni nämä kuvassa komeilevat valkeat housut. ♥ Valkoinen väri on kivan kesäinen ja sopii monen yläosan kanssa yhteen.


Dress like Marien HILMA-housujen lahkeensuissa on kuminauhat ja lahkeiden pituutta voi niiden ansiosta säädellä.  Tykkään tuosta pussimaisesta lahkeesta ja näissä on mukava liikkua vapaan oloisesti. Vyötärön resori on leveä ja myös erityisen joustava.


Näillä housuilla on nyt kyllä ihana olla ja molemmat housut ovat niin mukavan oloiset päällä. Kurkkaa tuo aivan ihana Dress like Marien verkkokauppa tai jos satut liikkumaan Ahvenanmaalla, käy Dress like Marien kivijalkamyymälässä. Ota osaa myös ihanien Dress like Marie farkkuleggingsien arvontaan ja siitä ohjeet seuraavaksi:


♥ Arvonta! ♥
Arvonta on päättynyt ja voittaja löytyi
tällä kertaa instagramin puolella osallistuneista,
Onnea KirsiM! 
kiitos kaikille osallistuneille!
Ota osaa Dress like Marien JENNIFER -farkkuleggingsien arvontaan!
Kommentoi, minkä väriset leggingsit valitset, jos voitat.
Leggingsejä on kolmea eri sävyä:
vaaleansiniset, tummansiniset ja mustat.

Arvontaan voit osallistua sekä täällä blogissa ja myös
Lasituvan Instagramissa @lasitupa. 

Jätä kommentti ja kerro kommentissa myös sähköpostiosoitteesi, 
jotta voin sitten ilmoittaa mahdollisesta voitosta.

Arvonta päättyy maanantaina 25.7.2022 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja paljon onnea arvontaan!
Palaillaan taas pian!

t:Kati

12 kommenttia:

  1. Kiva kuulla uudesta kaupasta,pitää tutustua sivuihin. Leggingsien arvontaan mukaan ,ovat tosi kivan näköiset.
    tyttiklemetti63@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kivoja housuja! Tumman siniset olisi valintani.

    VastaaPoista
  3. Onpa unelmat leggingsit, vaaleansiniset on valintani jos voitan.
    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  4. Dress like marie onkin minulle tuttu,olen tilannut heidän verkkokaupastaan vaatteita alusvaatteista alkaen.Mielelläni osallistun arvontaan ja valitsen tumman siniset housut.
    tuovi@merilantila.fi

    VastaaPoista
  5. Tummansiniset! maija.sulku@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Käyn kurkkaamassa tätä verkkokauppaa varmasti. Näyttää erittäin mukavilta nämä farkut. Toivottavasti voitan ja pääsen heti kokeilemaan. Olemme mökillä puolet vuodesta joten netistä voisi olla helpompaa tilata kun lähteä yleensä kauppoihin kiertämään. En laita nyt osoitetta mutta tavoitat minut blogistani jos onni suo.

    VastaaPoista
  7. Peeveli mustat olisi valintani.

    VastaaPoista
  8. Tummansiniset olisi valintani ♥

    VastaaPoista
  9. Tummansiniset olisi valintani ♥

    VastaaPoista
  10. Tummansiniset olisi ihanat! <3 hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Varmasti mukavat. Tummansiniset olisi valintani.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  12. Tummansiniset, pitkän harkinnan jälkeen :)
    hilavitkuatmeiliboxipistefi

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!