8.11.2023

Kissoja sylissä ja T-paidassa ♥ Töpöhäntä Design

 
Yhteistyössä: Töpöhäntä Design ♥ Marraskuun alkupuolta mennään ja täällä meillä Kuopion seudulla vettä on satanut nyt muutaman päivän. Pakkaset kuitenkin kolkuttelevat oven takana ja pitää pukeutua jälleen lämpimästi. Kissamaiset vaatteet ovat se mun juttu ja on niin ihanaa päästä esittelemään teille tätä kuvassa komeilevaa T-paitaa. Kotimaisen Töpöhäntä Designin tuotteissa ovat pääosassa kissat ja koirat eri rotuineen. 
 

 
Töpöhäntä Design toimii verkossa ja valikoimaan kuuluu esimerkiksi unisex T-paitoja ja collegepaitoja sekä mukeja, julisteita, pyyhkeitä ja koristetyynyjä. Mallistoja on kaksi ja ne ovat Pop Art ja The King. Oma T-paitani on Pop Art-mallistoa ja nimeltään Maatiaiskissa Misse. Pop Art-mallistossa kuvituksen värit ovat rohkeita ja The King-malliston kuvituksissa vilahtelee ihastuttavia kuninkaallisia kissoja ja koiria. Kurkkaa ihaniin tuotteisiin osoitteessa www.topohanta.fi.
 
 
Kun huomasin tämän Maatiaiskissa Misse-T-paidan, niin ihastuin ja se oli menoa saman tien. Meidän Pena-kissan kaksoisolento on ihan selvästi päässyt tämän T-paidan kuvaan. Valkea rintamus, vihertävän sävyiset silmät ja katsekin ihan yhtä lempeä. ♥
 
 
Pena-kissa sylissä ja Pena ihmettelee jälleen, että mitäs nyt kuvataan. ♥ Eikö olekin samaa näköä paljon, niin Penassa kuin paidan kuvassa. Paidan koon voi valita tilausvaiheessa verkkokaupassa ja tämä päälläni oleva T-paita on kokoa M. 
 
 
Topi-kissakin poseeraa T-paidan kanssa ja katselee ikkunasta samalla maailman menoa. 
 
 
T-paitoja on saatavissa monessa värissä, kuten beigenä, vihreänä, mustana, valkoisena, vaaleanpunaisena ja harmaana. Kiva, kun on värivaihtoehtoja. Itse tykkään mustasta ja harmaasta ja tällä kertaa harmaa väri valikoitui myös tähän Maatiaiskissa Misse T-paitaan. 

Töpöhäntä Designin unisex T-paidat ovat laadukasta 100 % puuvillaa ja kangas onkin miellyttävän pehmeää. Töpöhäntä Designin T-paidoilla on Peta-sertifikaatti ja se tarkoittaa, että paidat ovat 100% vegaanisia ja eläinystävällisiä. ♥ Tuo sertifikaatti on tärkeä asia ja tukee vastuullisia vaatehankintoja. Nappaa muuten tästä lahjaidea, tällainen T-paita on ihana antaa lahjaksi vaikka jouluna. Palaillaan taas pian! ♥

 
T:Kati

2 kommenttia:

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!