12.11.2023

♥ Lahjaideoita miehelle & Kauneutta Luonnosta alekoodi ♥

 
Yhteistyössä: Kauneutta Luonnosta ♥ Tänään juhlitaan eli hyvää isänpäivää kaikille isille! Joulun ajan postauksia olen tehnyt nyt viime aikoina ja suihkugeeli ja hajuvesi ovat sellaisia, joita itse tykkään antaa lahjaksi meidän perheen miesväelle. Tässäpä teille aivan mahtava lahjaidea miesten pakettiin. Sain teille muuten jaettavaksi myös ihanan alekoodin, se löytyy tuolta postauksen loppupuolelta.

 
Kauneutta Luonnosta on kotimainen verkkokauppa ja valikoimasta löytyy paljon erilaisia laadukkaita tuotteita, kuten esimerkiksi meikkejä sekä vartalon- ja ihonhoitotuotteita. Kuvassa komeilevat Avgerinos Cosmetics-sarjan miesten suihkugeeli sekä hajuvesi. Avgerinoksen tuotteet valmistetaan Kreikassa ja tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja vegaanisia. ♥ Kauneutta Luonnosta-verkkokaupasta löytyykin juuri luonnonkosmetiikkaa ja dermokosmetiikkaa. Kurkkaa verkkokauppaan vaikka tästä: www.luonnonkosmetiikka.fi.

 
Avgerinos Cosmeticsin tuotteita löytyy siis myös miehille ja tässä kuvassa komeilee miesten Avgerinos Epic suihkugeeli. Epicin tuoksumaailma on mausteinen ja maskuliininen ja tuoksusta löytyy mm. greippiä, setripuuta ja vaniljaa. Meidän perheen miesväki tykästyi tähän tuoksuun. Avgerinos Cosmeticsin tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia ja farmaseuttien kehittämiä.

 
Avgerinos Epic-sarjaan kuuluu suihkugeelin lisäksi myös tuoksu. Kuvassa Avgerinos Epic Eau De parfym. Parfyymeillä on yleensä voimakas, syvä ja iholla pitkään kestävä tuoksumaailma. Epic Eau De parfym on lasipullossa ja pullo on kauniissa sylinterinmuotoisessa rasiassa. Ja sitten se ihana alekoodi: koodilla KATI20 saa -20% alennusta koko Kauneutta Luonnosta-verkkokaupan upeasta valikoimasta. Koodi on voimassa 1.12. saakka. Ei muuta kuin shoppailemaan ja vaikka joululahjaksi! Tällaisia ihanuuksia tällä kertaa. Mukavia marraskuun päiviä sinulle ja palaillaan taas pian! ♥
 
 
T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!