19.11.2023

♥ Meikki-ihanuuksia & Kauneutta Luonnosta ALEKOODI ♥

 
Yhteistyössä: Kauneutta Luonnosta ♥ Nyt on vietetty mukavan kirpeitä marraskuun päiviä ja ihanaa, kun valkea lumi peittää maata. Lumi tuo valoa tähän pimeään vuodenaikaan. Nyt esittelyyn pääsevät omat meikkisuosikkini. Nämä meikki-ihanuudet löytyvät kotimaisen verkkokaupan www.kauneuttaluonnosta.fi:n valikoimasta. Sain teille jaettavaksi lisäksi aivan ihanan alekoodin, jolla saat -20 % alennusta, nappaa se itsellesi käyttöön tuolta postauksen loppupuolelta.
 
 
Meikkaan lähes päivittäin ja kiva päästä esittelemään meikkejä, jotka kuuluvat omaan meikkipussiin. Nämä meikit löytyvät kotimaisesta verkkokaupasta www.kauneuttaluonnosta.fi ja valikoimiin kuuluu mm. laadukasta, ihoa hoitavaa luonnonkosmetiikkaa, erilaisia tuoksuja sekä vartalonhoitotuotteita. Kuvassa laadukkaat ja eläinkokeettomat (!) LOOkX-meikit: ripsiväri, meikkivoide sekä puuteri.

 
LOOkX:n viimeistelypuuteri on vegaaninen ja sisältää luonnollisia ainesosia ja E-vitamiinia. Tykkään käyttää puuteria kasvomeikin loppuvaiheessa, viimeistelemään ihon mattamaisen olemuksen. Yleensä levitän puuterin isohkolla puuterisiveltimellä koko kasvojen alueelle. LOOkX -meikkejä ei ole testattu eläimillä, mikä on jälleen se tärkeä pointti ja siihen kiinnitän paljon huomiota meikkien hankinnassa.

 
Omaan vaaleahkon ihon ja tämä omasta meikkipussistani löytyvä LOOkX viimeistelypuuteri on sävyltään Pure Beige. Saatavilla on muutama muukin sävy.
 
 
Musta ripsiväri on luottotuote ja kuvassa LOOkX ripsiväri Boost+. Kasvipohjaisten vahojen yhdistelmä pitää ripset taipuisina ja senkin takia tätä ripsiväriä on mukava levittää. Tämä ripsiväri on muuten ihan huippu, koska tästä löytyy sellaisia ainesosia, jotka stimuloivat ripsien luonnollista kasvua.
 
 
LOOkX Mat Perfection -meikkipohja on mielenkiintoinen meikkivoide, sillä se tekee ihosta mattapintaisen, vaikka onkin nestemäisessä muodossa levitettävä. Ja hyvä niin, itse en tykkää, jos kasvot kiiltelevät ja mitä mattaisempi lopputulos, sen parempi. Luonnollisia ainesosia sisältävä ja vegaaninen meikkipohja on kätevässä pumppupullossa ja tämä tuote on niin ikään eläinkokeeton.♥ Tämän meikkipohjan sävy on Nude.
 
 
Ja sitten kulmakynän pariin ja kulmakynää käytän kulmien viimeistelyyn ja se kuuluu meikkipussini vakituiseen sisältöön.
 
 
LOOkX kulmakynä sisältää C- ja E-vitamiineja ja on vedenkestävä. Itse tykkään tämän kulmakynän koostumuksesta, se levittyy tarkasti ja väri on mukavan hillitty, vaalean ruskea. Kynä sisältää itseteroittuvan kulmakynän ja kynän toisessa päässä on joustava kulmakarvaharja.

 
PANDHY’S mineraalipuuteri luo kasvojen iholle kevyen ja kauniin peittävän meikkipohjan. Mineraalipuuterin INCI eli ainesosaluettelo on lyhyt ja tuote sopii erityisen hyvin herkkäihoisille. 

 
Mineraalit ovat tulehduksia estäviä ja auttavat rauhoittamaan ärtynyttä ihoa eli aivan ihana meikkituote. Mineraalit ovat myös sellaisia, että ne eivät voi allergisoida eikä bakteerit voi elää niissä. Tämän puuterin sävy on Paula112, ja sävy soveltuu hyvin vaalealle iholle. PANDHY’Sin tuotteita ei muuten myöskään ole testattu eläimillä.
 
 
 
Ihana ekologinen valinta on käyttää kasvojenpuhdistukseen tällaisia kestovanulappuja. PANDHY’S kestovanulappuja on pakkauksessa 10 kappaletta ja ne ovat uudelleen käytettäviä aina pesun jälkeen ja nämä voi pestä vaikka pesukoneessakin. Vanulaput on kätevä säilyttää pakkauksessa mukana tulevassa, ilmavassa verkkopussissa. Tällaisia ihanuuksia tällä kertaa. ♥

 
Ja sitten se ihana alekoodi: koodilla KATI20 saat -20% alennusta koko Kauneutta Luonnosta-verkkokaupan upeasta valikoimasta. Koodi on voimassa 1.12. saakka. Ei muuta kuin shoppailemaan ja vaikka lahjaksi! Ihania marraskuun päiviä sinulle ja palaillaan taas pian! ♥ 

t: Kati

2 kommenttia:

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!