15.2.2024

Opaskirja kristalleista

 
Yhteistyössä Otavan & Kariston kanssa ♥ Lunta on maa täynnä ja lisää tulee, kaunistahan tuo valkea lumipeite maassa ja puun oksilla kyllä onkin. Olen ollut jälleen kauniiden kristallikivien lumoissa. Nyt esittelyyn pääsevä opaskirja sisältää lisäksi nämä upeat seitsemän erilaista kristallia. Kuvan kristallit ovat upean värisiä, eivätkö olekin.

 
Kristallit - kuvitettu opaskirja ja 7 kristallia sisältää 64-sivuisen ja kattavan oppaan. Oppaassa on vinkkejä ja myös erilaisia tekniikoita energiatason ylläpitämiseen. Opas sisältää esittelyä myös kristallien erilaisista ominaisuuksista. 
 
 
Kirja avattuna. Vasemmalla puolella opaskirja, joka on kiinni etukannessa ja oikealla kauniit kristallit. Tämä kokonaisuus tutustuttaa kristallien lisäksi chakroihin eli ihmiskehon seitsemään energiakeskukseen. Sanotaan, että kristallitkin edustavat chakroja ja ovat niihin kytköksissä. Chakrojen tasapaino heijastuu omaan hyvinvointiin sekä mielen, kehon ja hengen kukoistukseen. Eikö olekin mielenkiintoista.
 
 
Löysin vähän aikaa sitten muutamalla eurolla kirpputorilta tämän simpukanmuotoisen, metallisen ja vanhan alustan, johon nyt laitoin kristallit esille. Mielestäni tästä tuli ihan nätti kokonaisuus.

 
Opas on kirjoitettu selkeästi ja kuvitettu myös monin kuvin. Oppaan avulla pääsee hyvin perehtymään erilaisten kristallien ominaisuuksiin ja käyttöön.

 
Kristallikivet ovat kauniita ulkomuodoltaan ja on myös mielenkiintoista lukea vanhoista uskomuksista kristallikiviin liittyen. Tästä oppaasta löytyy vuorikide, turkoosi, vihreä aventuriini, punainen jaspis, tiikerinsilmä, punainen karneoli sekä kauniin violetti ametisti. Tällaisia tunnelmia tällä kertaa, palaillaan taas pian!

 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!