23.2.2024

Tyylikkäät aurinkolasit miehelle

 
Yhteistyössä: Hejoglasses ♥ Kevät alkaa näyttäytymään koko ajan enemmän ja virkistävä auringonpaistekin on hellinyt viime päivinä, pitkästä aikaa. Nyt esittelyyn pääsevät nämä kotimaisen aurinkolasibrändin lasit. Puolisoni pääsi olemaan myös mallina ja tykästyi näihin laseihin, eikä ihmekään, sen verran laadukkaista ja hyvän näköisistä pokista on kyse.
 
 
Nämä lasit puolisoni valitsi Hejoglassesin verkkokaupan aurinkolasivalikoimasta ja malli on nimeltään KTV. Näissä aurinkolaseissa on mustat linssit. Hejoglassesin aurinkolasien suunnittelussa on otettu huomioon silmien hyvinvointi, mikä on tietysti tärkeää. Kaikkien valikoimasta löytyvien lasien UV-suojaus on korkeaa tasoa UV-400 eli lasit suodattavat UV-säteilyn kokonaan. Ja vinkkinä; Hejoglassesin valikoimasta löytyy  myös golfharrastajille suunniteltuja aurinkolaseja!

 
Lasien mukana tulee lisäksi linssien puhdistusliina, kätevä lasikotelo sekä suojapussi.
 
 
Jotenkin myös ihanaa, että aurinkolasikausi alkaa taas pian oikein kunnolla, se tietää sitä että kesä se sieltä jälleen tulee. Hejoglassesin valikoimasta löytyy useita erilaisia aurinkolasimalleja. Kurkkaa upeaa aurinkolasivalikoimaa vaikkapa tästä: www.hejoglasses.com.
 
 
Puolisoni kuvassa ja tykästyi näihin valitsemiinsa laseihin. Tästä kuvasta näkee hyvin lasien designin. Lasien materiaali on kevyttä, kestävää ja joustavaa asetaattia. Asetaatti on myös ympäristön kannalta hyvä valinta, koska se ei ole öljypohjaista. 

 
Tämän KTV- aurinkolasimallin sangat ovat tyylikkäät, jännästi muotoiltu ja kulmikkaat.


 
Aurinkolasien käyttäminen kannattaa ja omat silmäni aina häikäistyvät helposti varsinkin kevättalvella, kun auringonvalo oikein heijastuu valkealta lumelta. ♥ Tällaisia tunnelmia tällä kertaa, ihania helmikuun päiviä sinulle ja palaillaan taas pian!
 
 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!