26.2.2024

Ihonhoitoa tehokkaasti ja hellävaraisesti & ARVONTA

 
Yhteistyössä: Circulove ♥ Ihanaa... kevät tulee ja lumet sulaa. Sain testiin nämä kuvassa komeilevat,  kotimaisen Circuloven ihonhoidon uutuustuotteet ja olenkin nyt ollut jälleen luonnonkosmetiikan pauloissa. Ota osaa myös arvontaan, ohjeet löytyvät tämän postauksen loppupuolelta.
 
 
Circuloven luonnonkosmetiikkatuotteet ovat 100 % vegaanisia ja eläinkokeettomia ja ovat tärkeitä seikkoja kosmetiikkaa hankittaessa. Circuloven luonnonkosmetiikka on ICADA-sertifioitua ja ainutlaatuista tuotteissa on se, että jokainen vaikuttava raaka-aine on fermentoitu ihon pH-arvoon sopivaksi. Fermentoinnin aikana raaka-aineen molekyylikoko pilkkoutuu pienemmäksi ja mm. imeytyvyys iholle paranee huomattavasti ja prosessissa syntyy iholle tärkeitä ja hoitavia yhdisteitä.

 
Kuvassa vasemmalta:  Circulove SMOOTH Uudistava Bakuchiol Öljyseerumi, CALM Rauhoittava Hyaluroni + PGA Hoitoseerumi, DAY Suojaava Päivävoide sekä WASH Hoitava Mikrobiomi Puhdistusöljy.

 
Kuvassa Circuloven luomukosmetiikan pumppupullot. Itse tykkään käyttää tällaisia pumppupulloja, ne ovat hygieenisia ja käteviä käytössä. ♥

 
Circulove on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja ja perustettiin v. 2020. Circuloven nimi tulee sanoista sirkulaarisuus ja rakkaus. ♥ Circulove syntyi halusta tehdä hyvää niin ihmisille kuin planeetalle kestävällä tavalla. Tuotteissa käytetään luomulaatuisia kasveja ja puhtaimpia luonnon öljyjä.
 
 
Circulove WASH Hoitava Mikrobiomi Puhdistusöljy levitetään kostealle iholle ja hierotaan kevyesti ja huuhdellaan vedellä. Tämä tuote soveltuu hyvin myös meikin puhdistamiseen iholta ja poistaa hyvin silmä- ja huulimeikinkin.
 
 
Arvonta! 
 
Osallistu arvontaan, jossa
palkintona on
valitsemasi Circulove-tuote.

Arvontaan voit osallistua
Lasituvan Instagramissa @lasitupa.

Arvonta päättyy sunnuntaina 3.3.2024 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja oikein paljon onnea arvontaan!
 
t:Kati

1 kommentti:

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!