15.5.2023

Katin kirjanurkka - Luo ikioma noituus

Kelly-Ann Maddox: Luo ikioma noituus - Kapinallisen noidan polku, Viisas Elämä 2023, 321 s.

Täällä ollaan jälleen kirjojen parissa. Sain Viisas elämä -kustantamolta tämän mielenkiintoisen kirjan luettavaksi. Kyseessä on Luo ikioma noituus - kapinallisen noidan käsikirja. Kirja johdattaa lukijansa omien henkisten vahvuuksien löytämiseen ja kirjassa on erilaisia tehtäviäkin sitä varten.

 
Luo ikioma noituus - kapinallisen noidan käsikirja on kovakantonen ja sivuja on 321. 
 
 
Kirjan sisältö on jaettu kolmeen isompaan lukuun; Aloitetaan, Toteuta se ja Kasvu saa jatkua. Kirja antaa vinkkejä vaikkapa luovuuden lisäämiseen ja kuinka voit sisällyttää matkallesi sinulle ominaisia piirteitä. Toteuta se -luvussa syvennytään juuri sen ihan ikioman polun luomiseen.
 
 
 
Kun löydät oman noituutesi, on periaatteissa ja polulla tärkeitä eettisiä arvoja, joita on hyvä noudattaa. Kirja inspiroi oman maagisen polun rakentumiseen.

 
Kuun vaiheet kiinnostavat itseäni paljon ja ne liittyvät myös vahvasti tapoihin ja suomalaiseen kansanperinteeseen. Täydenkuun aikaan onkin muinoin pidetty erilaisia juhlia ja sanotaan, että kun kuu on täysi, ilmassa voi olla erityisen paljon noitamaisia energioita. Ihania lukuhetkiä sinulle ja palataan taas pian!


T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!