22.5.2023

Mitä kuuluu rännisuojille

Yhteistyössä: Tynnyrimies ♥ Meidän ulkosauna sijaitsee suurten puiden alla. Puiden lehtiä ja oksanpätkiä on katolla varsinkin syksyn ja talven jäljiltä aina paljon. Rännisuoja auttaa pitämään roskat pois. Näin sadevesi pääsee kulkemaan hyvin rännejä pitkin. Tässä kuulumisia Tynnyrimiehen rännisuojista, jotka asensin meidän ulkosaunan sadevesirännien suojaksi viime kesänä.

 
Tässä vielä kokonaiskuvaa. Näyttää aika hyvältä talven jäljiltä, eikö vain. Roskat ovat jääneet rännisuojan päälle ja ne on siitä kelppo harjata pois.  

 
 
Kotimaisen Tynnyrimiehen verkkokauppa on kattava ja olenkin esitellyt useita Tynnyrimiehen tuotteita täällä blogissani vuosien varrella. Nimensä mukaan valikoimasta löytyy mm. erilaisia tynnyreitä puutarhaan ja sadeveden säilytykseen ja myös näitä "Norrä" -rännisuojuksia. Rännisuojus Norrä on vahvaa, joustavaa, kestävää ja UV-suojattua muovia. Tuo UV-suojaus on muuten keston kannalta hyvä ominaisuus, rännisuojus kun joutuu olemaan sään armoilla koko ajan.

Kuvassa kiinnikkeet ja verkkoa. Yhdessä rännisuojusrullassa on verkkoa kuusi metriä ja kuvassa näkyviä kiinnikkeitä tulee mukana 13 kappaletta. Kiinnitys on helppoa. Kiinnikkeet napsautetaan rännin ulkoreunaan kiinni ja verkko taas napsautetaan kiinnikkeisin. Verkkoa voi muuten tarvittaessa leikata kotitaloussaksilla oikeaan mittaan ja leveyteen.

 

Kuvassa rännisuojus paikallaan asennettuna, kuva otettu viime kesänä. Hyvin tämä suojus tosiaan kestää talven pakkaset, lumen painon ja roskat pysyvät hyvin pois rännistä. Toimii! Ihanaa toukokuuta sinulle ja palaillaan taas pian!

 
t:Kati

1 kommentti:

  1. Vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta! Yritys, joka työskentelee paljon rännien puhdistuksen parissa, tämä näyttää todellakin toimivalta ratkaisulta. On mielenkiintoista huomata, että on olemassa tällaisia roskasuojia, joihin emme ole aiemmin törmänneet. Uskon , että nämä rännisuojat voisivat merkittävästi helpottaa työtämme.

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!